5 прости техники за Косачки за трактори

Wiki Article

Налични в базата на Скайтрак на главен път Пловдив-Карлово, след разклона за с. Калояново

Фермерство, Механизация » Трактори, механизация, инвентар   Сливен

Фермерство, Механизация » Трактори, механизация, инвентар   Гюешево, област Кюстендил

Косачката райдер се отличава още с начина си на завиване. То се осъществява от задните колела.

Тракторната косачка, наричана още градински трактор, е създадена за бързо и качествено косене на трева на големи по размер площи.

Медицински, стоматологични Занаятчийски Дърводелски услуги

Фрези Мулчиращи косачки Активни брани Багерни уредби Сервиз Резервни части Лизинг Машини за общини Снимки Видео Новини

Combine GIS leading to significant cost savings, as a result of Innovative info management, a chance to harness knowledge-driven answers for more knowledgeable decision-earning, making use of place-centered insights to reinforce customer support, gaining a aggressive edge with dynamic map rendering, and optimizing source management as a result of successful processing of geographical details.

Плащане: Наложен платеж, по банков път, в брой в магазините на фирма Коледжиков

Запазете продукти в списъка си с желания, за да ги купите по-късно или да ги споделите с приятелите си.

Електрическата косачка за трева работи с монофазен електрически двигател. Тя се задвижва с бутане. Тъй като е оборудвана с кабел, за вас е от значение да имате предвид, че дължината му може да ограничи периметъра ѝ на работа. Електрическите косачки са подходящи за малки до средни градини.

Reprojection and Transformation: Entails altering resolution, transforming the factor ratio, resizing, or aligning the raster with a selected geographic place and coordinate method.

Те са препоръчителни за хора, които поддържат големи тревни площи. По-голямата мощност и самоходът гарантират по-висока производителност.

Отделили сме специално внимание на професионалните косачки за трева, за да отговорим на необходимостта от качествено оборудване за бизнеса и комуналните услуги. В тази категория ще откриете своята топ косачка за трева, за да постигнете желаната прецизност, производителност за единица време, мощност rent an apartment и бързина.

Report this wiki page